Produkter, der gør indtryk og sætter aftryk

Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vi tror ikke på maskinproduktion – men i stedet på unikke produkter til unikke hjem. 

Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.

Boliginteriør skabt til livets små og store øjeblikke

Vores produkt er skabt med henblik på at du kan skabe det sted, der med smukke former og moderne udtryk inspirerer dig og skaber din kulisse for livets øjeblikke - de store som såvel de små.  Alle beslutninger, vi tager, er med omtanke på dig såvel som det endelige resultat.

Vi kalder det affordable luxury, fordi det er luksus, alle har råd til. Og dette er muligt, fordi vi med liv og sjæl brænder for at optimere hvert eneste skridt i processen – fra idé til det lander hos dig.

Når helheden gør hele forskellen 

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Svanemærket ser på helheden. Hensigten med svanemærket er at mindske miljøbelastningen. 
Den svanemærket certificering sikrer at produktet og dens livscyklus opfylder en række meget strenge krav til blandet andet råmaterialer, kontrol og sporbarhed. Alt sammen til gavn for miljø, sundhed og bæredygtig udvikling. 

Vores svanemærket lys opfylder meget skrappe krav til de råmaterialer som vores levende lys er lavet af, samtidig er der skrappe grænser for, hvor meget sod lyset må afgive og de udleder markant mindre CO2 end et normalt lys.  

"Hvis alle levende lys på det europæiske marked var svanemærket, ville det give en besparelse på ca. 1.566.000 tons CO2 om året." - Ecolabel.dk

Ved at vælge et Svanemærket Specktrum lys er du garanteret at vores lys er blandt de miljømæssigt bedste indenfor lys. 

Læs mere om vores svanemærket lys her.