About specktrum image 1

Produkter, der gør indtryk og sætter aftryk

Med passion for moderne, karakteristisk design, traditionelt håndværk og unikke detaljer, designer og skaber vi ved Specktrum moderne og luksuriøst boliginteriør, designet til alle livets øjeblikke. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, samt enestående håndværk. 

Vores produkter er skabt med henblik på at du kan skabe det sted, der med smukke former og moderne udtryk inspirerer dig og skaber din kulisse for livets øjeblikke - de store som såvel de små. 

About specktrum image 1
About specktrum image 2

Boliginteriør skabt til livets små og store øjeblikke

Alle vores designs tegnes af vores dygtige og passioneret designere, hvor en håndskitse altid er første step igennem en spændende og kreativ proces.

"På grund af vores nysgerrige og kompromislæse tilgang til vores designunivers, arbejder vi ofte med en meget lang designproces, hvor det kan tage år fra en design ide til vi står med det endelige godkendte design" - Kristina Laursen 

Håndskitserne fører forskellige designs med sig, der i processen herefter afstemmes og præciseres yderligere for at ramme netop det udtryk, som ønskes i produktet.

Vi gør altid en dyd ud af at gøre os umage og vores kompetente og passioneret samarbejdspartnere er ingen undtagelse. Vi har tætte, langvarige samarbejder med kompetente ildsjæle rundt i verden, og som alle er pionere indenfor deres område. Dette sikrer os en unik ekspertise i produktionen af vores produkter, og at vores design produceres i høj kvalitet, under gode forhold og med stor respekt for de traditionelle håndværkteknikker som beriger os med produkter, hvor ikke to er ens, men derimod fremstår unikke og med særpræg. Det er håndværk som er gået i arv gennem generationer, der forener rige og traditionelle håndværksteknikker med vores moderne og skandinavisk design. 

About specktrum image 1
About specktrum image 2

Når helheden gør hele forskellen 

Vi er stolte af vores certificeringer, som betyder noget ganske særligt da det er et dokumenteret bevis for vores miljømæssige og sociale ansvar. 

I samspil med passionen for unikt og eksklusivt design, er det ydermere yderst værdifuldt for os, at vores produkter med garanti produceres under ordentlige og miljømæssige forhold. Derfor er vi utrolig stolte over vores GOTS-certificering. Denne certificering er både vores egen, men også vores kunders garanti for, at vi efterlever og overholder det, vi siger. GOTS (Global Organic Textile Standard) er en international anerkendt standard for økologiske fibre i tekstilet, og denne certificering giver os og vores kunder en troværdig og veldokumenteret garanti for en miljømæssig og social ansvarlig produktion. Her sikres det, at alle krav indenfor både miljømæssige og sociale kriterier efterleves og er gældende for alle led, da hvert led er certificeret og 100% sporbart – helt fra det økologiske plantet frø til det færdige produkt. Du kan læse mere om vores GOTS certificering her. 

Ligeledes er vi stolte af vores FSC-certificering (Forest Stewardship Council), der garanterer, at vores produkter designet i træ, stammer fra bæredygtige drevet skove.