Specktrum Store

Velkommen til vores designunivers  

Vi glæder os til at byde dig velkommen, servere en kop friskbrygget økologisk kaffe, mens du lader dig inspirere i vores univers af dansk design.

 

Søndergade 68, 8000 Aarhus

kundeservice@specktrum.dk 

 ÅBNINGSFEST den 15. august kl. 16.00 - 20.00. Tilmeld dig her 

Mandag-torsdag 10.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 17.00

Søndag (første og sidste søndag i hver måned) 

11.00  - 16.00

 

Parkeringsmuligheder

Parkeringshus: Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6, 8000 Aarhus C

 

Mød personalet

Når du træder ind i vores butik, vil du blive mødt af vores passionerede og dedikerede personale, som selv brænder for design og indretning. Vi ligger stor vægt på personlig service og tager os tid til at forstå din unikke stil og vision. Hvert et område i butikken er skabt med det formål at inspirere. Det handler ikke kun om interiør, det handler også om oplevelsen.  

 

Vi glæder os til at tage imod jer. 

Tilmelding til events 

Vi er glade for at præsentere en række events, hvor vi inviterer dig til at deltage og lade dig inspirere.

 

Udforsk kommende events her. 
ÅBNINGSFEST den 15. august kl. 16.00 - 20.00. Tilmeld dig her 

Lad os style dit hjem 

Med en kop friskbrygget økologisk kaffe i hånden kan du slappe af og lade dig inspirere i butikken, mens vi hjælper med at finde de perfekte elementer til dit hjem. Vi skaber sammen et hjem, der afspejler din personlighed og smag. Har du brug for lidt ekstra vejledning eller inspiration, kan du også altid ringe eller skrive til os direkte i butikken. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit designunivers. 

Kataloget 

Vi er stolte af at introducere vores nyeste designkatalog, hvor vi har samlet en verden af inspiration til dit hjem. Vores katalog er fyldt med smukke og innovative designs, der hjælper dig med at skabe et rum, der afspejler din unikke stil og personlighed. Vores kollektioner spænder fra tidløse klassikere til de nyeste trends inden for interiør. Hvert eneste produkt er valgt med omhu og øje for detaljer og kvalitet. Og så er det dansk design. 

 

Velkommen til et univers af design - vi glæder os til at inspirere dig. 

Service 

Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige service og bekvemmelighed, uanset om du handler i butikken eller online. For at gøre det endnu lettere for dig, tilbyder vi levering direkte hjem til dig ved køb for 499 kr.

 

Vi tilbyder naturligvis flot gaveindpakning, som afspejler vores eksklusive produkter.

 

Bliv medlem af vores kundeklub og få eksklusive fordele. Som medlem vil du modtage særlige tilbud, nyheder og invitationer til events, der er skræddersyet til vores mest loyale kunder. Tilmeld dig gratis og uforpligtende og begynd at nyde alle fordelene ved at være en del af vores fællesskab i designuniverset.