Instagram: @regitzemchr 

Specktrum hos Regitze Mark

når Æstetik og kvalitet går op i en højere enhed


Vores kollektioner er designet med henblik på at sikre, at kvalitet, farveskala og æstetik går op i en højere enhed. Vi designer derfor kollektioner, som kan styles og dekoreres således, at de bliver en del af de gode og unikke øjeblikke - de store som såvel de små. Kollektionerne er designet med drømmen om, at det er netop disse designprodukter, der er medvirkende til at skabe rammerne for et HJEM.   
 


Meadow vase i Topaz 

Specktra skål no. 2 i Topaz

Crystal color crush i Dark


Crystal Color Crush twin i Dark

SPECKTRUM // @regitzemchr


Sammen med sin mand og to børn flyttede Regitze, for små to år siden, ind i familiens nybyggede funkishus i to etager. Huset er familiens andet hus, men det første som de selv har bygget.
Med en naturskøn beliggenhed med kig til grønne områder og en hyggelig sø, prioriterede familien at bygge i to etager, således at de udvendige omgivelser i den grad kunne nydes og komme til sin ret.
En gennemgående detalje i huset er derfor det arkitektoniske aspekt med at skabe en sammenhæng og åbenhed mellem husets etager. En detalje, som familien virkelig er kommet godt i mål med, og som åbner huset op på allerbedste vis. 
"Jeg kan stå i køkkenet på førstesalen og lave mad, mens børnene leger i underetagen, og vi kan høre dem uden problemer og omvendt.", udtaler Regitze. 
Fra underetagen op igennem huset til førstesalen er midtervæggen fuldmuret i en smuk mørkegrå mursten magen til facademurstenen, hvilket giver de mange lyse vægge en flot kontrast. 
Til at komplementere den smukke rå murstensvæg er førstesalen og underetagen indrettet med smukt varm egetræsparketgulv og en smuk stor trappe i egetræ, hvor der i stueetagen er smukt betongulv.  
En skøn forårsdag havde vi fornøjelsen af at style et udvalg af vores kollektioner i de smukke rammer hjemme ved Regitze. Udforsk resultatet nedenfor og bliv inspireret af dekorative og luksuriøse stylinger til dit eget unikke hjem. 


PLUM & GREY

Husets hjerterum, køkkenalrummet, bages i dagslys fra rummets store gulv-til-loft vinduer, og åbner derfor rummet op på smukkeste vis.

I køkkenet er der også leget med kontrasterne i form af den rå murstensvæg, der komplementerer det varme og smukke egetræsparketgulv i samspil med det lyse køkken med egetræslameller på køkkenøen. 

Køkkenbordet er her stylet med Herringbone bakken i grå, som reflekterer de grå Storm lysestagerne i krystal. På bakken er der også stylet med den smukke Meadow Swirl vase i farven Plum. En dyb og varm mørkelilla nuance, der virkelig kommer til sin ret i disse omgivelser. Vælg Plum farven for at tilføje et luksuriøst farvestrejf til din indretning.  

 


Meadow Swirl vase i Plum

Large Herringbone bakke i Grey 

Storm Stacked lysestage i Grey 


Storm single lysestage i Grey

Crystal Color Crush Couple i Clear

Crystal Color Crush Twin i Clear

Meadow vase i Grey


Svanemærket kronelys i Steel Grey

LET THERE BE LIGHT WITH A DECORATIVE STYLING


Vores krystallysestage kollektion Crystal Color Crush sikrer en elegant styling og er samtidig medvirkende til at skabe en hyggelig stemning. 


Den seneste nyhed er en ny smuk kollektion af flotte og lange kronelys, som vi kalder Extravagant.

Extravagant-kollektionen består af 35 cm lange svanemærket stearinlys af allerhøjeste kvalitet. Farveskalaen er udviklet i luksuriøse douche nuancer, som tilfører det sidste ekstravagante touch til din indretningen. 


De smukke lange kronelys er tidsløse og stilrene, og de vil derfor være prikken over i'et i stylingen i dit hjem.  

Styl lysene enkeltvis, i par eller lav en voluminøs opsætning med 8-10 lysestager med ensfarvet lys eller mix farverne for at skabe mere dynamik i din styling. 

Sådanne styringer er oplagte til din køkkenø, spisebordet eller endda i et hjørne på gulvet, stylet på en af vores mange bakker. 

Crystal Color Crush lysestage

Crystal Color Crush Twin Dark

Kronelys i Thunder Grey


Curly lys i Thunder Grey


FORSKELLIGE STYLINGER, DER SKABER FORSKELLIGE STEMNINGER I DIN STUE


Stuen, der ligger i forlængelse af køkken-alrummet, kun adskilt af en halvmur med indbygget biopejs, er malet i en smuk douche grå nuance. Hertil er rummet indrettet med en stor sofa i beige velour.  Billederne her viser, hvordan man nemt ved forskellige stylinger kan skabe forskellige stemninger i rummet.  Den smukke Silo vase i farven light grey skaber sammen med Storm Stacked lysestagen i clear og Antique Square bakken en minimalistisk, men samtidig kontrastfuld stemning. 


I sofaen ses Daytona puderne, som er lavet af kraftigt luksuriøs velour som ved en unik varmeteknik har fået sit karakteristiske Harlequin-mønster. Vi har kombineret farven Grey Brown og Silver Brown, som tilsammen giver en varme, men samtidig skaber et tone-i-tone look, der smukt blender sammen med den beige sofa. 


De smukke nuancer som Grey, Topaz og Antique emmer af varme og skaber en dyb blød kontrast i indretningen. Det gennemgående nuancevalg blandt vores kollektioner gør det ligeledes muligt at mixe, matche og kombinerer dem på kryds og tværs. Her sætter kun fantasien grænser for de mange stylingmuligheder.
Daytona pude Grey Brown

Daytona pude Silver Brown

Square bakke i Silver Antique


Silo vase Large i Light Grey

BLUE, GREY OG CLEAR 


Specktra skålene er designet til at være et designelement som kan bruges i et utal af løsninger. Kombiner derfor Specktra skålene no. 1 og no. 2 og skab unikke løsninger i din indretning. 


De smukke og dekorative skåle er oplagte at anvend til servering på middagsbordet, til opbevaring af det vi ikke kan undvære eller til dekoration af ugens frugt og grønt på køkkenøen. 


Den dybe blå nuance skaber en helt unik stemning i det rum, som den styles i. Alt efter hvilke andre toner, den styles sammen med, kan den give et både koldere eller varmere udtryk, som her, hvor den sammen med de nye svanemærket kronelys fra Extravagant-kollektionen komplementerer den flotte rå murstensvæg på allersmukkeste vis. 


Ønsker man et vildere farvespil, er den blå nuance også utrolig smuk at style sammen med kander og vaser i den smukke douche blossom nuance, der smukt matcher årstidens lyserøde blomster. 

Specktra skål no. 1 i Blue

Specktra Bowl no. 2 i Blue

Vincent Bonbonniere i Blue


Simplicity Cylinder karaffel i Clear

Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?


Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.