Instagram: @poppelhuset_silkeborg 

Specktrum hos Poppelhuset

SPECKTRUM // @poppelhuset_silkeborg 
I Danmarks smukkeste natur i Silkeborg bor Anne og Rasmus med deres lille søn i Poppelhuset. Familien købte tilbage i efteråret 2018 det smukke hus, og huset har siden da gennemgået en stor forvandling, hvor alt er blevet istandsat og renoveret. 


Parret har en udsøgt smag, og de er derfor end med at stå med en ægte perle, men en gennemført rød tråd igennem alle husets rum. 

Det smukkeste sildebensparket går igen i alle husets rum i underetagen, der sammen med de smukke sprossede vinduer med lange gulvgardiner skaber en smuk romantisk stemning. 


Køkkenet og stuen bages i dagslys takket være store vinduespartier med store, lave vindueskarmen, hvor man kan sidde og kigge ud på den store frodige smukke have i blomsterflor. 


Materiale- og farvevalget i huset er nøje udvalgt, hvor træ, sten, marmor og velour spiller en essentiel rolle i indretningen. 


Man får følelsen af at træde ind i en autentisk og afbalanceret "Badehotel"-stemning, der emmer af ro, balance og åbenhed. 


En smuk sommerdag i juni besøgte vi Anne og Rasmus i deres smukke hjem, hvor vi stylede det med et bredt udvalg af Specktrums produkter. 


Diamond drikkeglas i Smoke

Simplicity kande i Golden

Spektra no. 2 skål i Topaz


Simplicity karaffel i Smoke

Det samlede look


Daytona puderne er en del af Specktrums tekstilkollektion og har 

med deres tykke, luksuriøse kvalitet et moderne og eksklusivt udtryk. De smukke puder er lavet i tykt højkvalitets velour med quilted mønster, og de fås i smukke nuancer, der er nemme at mixe og matche alt efter, hvilket udtryk man ønsker at skabe i indretningen. 


Puderne i de brune nuancer giver indretningen et varmt udtryk, mens de smukke blå nuancer skaber et mere koldt udtryk. Begge udtryk er smukke, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvorledes puderne sammensættes i dit hjem. 


Puderne kan som på billederne smukt stå alene i denne nedforsænket sektion i køkkenet, men de er også smukke at sætte i sofaen eller en lænestol. 


At indrette sin stue eller sit køkkenalrum med en nedforsænket sektion ses mere og mere i den nutidige moderne boligindretning. Ofte er sektionerne placeret ved store vinduespartier, hvilket giver mulighed for mange stunder med afslapning og sanselige indtryk fra naturen lige udenfor ens vindue. 


Puderne kan med fordel også styles sammen med bakker, vaser eller kander for at skabe et smukt samlet look. 

Daytona pude i Blue

Daytona pude Silver/blue

Daytona pude i Silver/Brown


Simplicity kande i Smoke


SKAB STYLINGER MED BAKKER I DIN INDRETNING 


Vores store udvalg af dekorative bakker gør det muligt at skabe forskellige fine stylinger i dit hjem med bakkerne som main focus.  I det smukke Poppelhuset stylede vi spisestuen og køkkenet med fine, dekorative sammensætningen med Silver Antique bakkerne i square og medium. 

Sådanne stylinger er yderst anvendelige både til smukke og æstetiske sammensætninger, men også i dagligdagen og ved festlige lejligheder, hvor bakkerne smukt kan styles med Meadow cocktailglas, bobler og snacks i Specktra bowls.

Bakker på billederne er dekoreret med de smukke Crystal Color Crush lysestager i Green/clear sammen med Vincent bonbonniere og Meadow Swirl vase i Clear. Enkle grønne græsser i vasen binder smukt stylingen sammen med de grønne nuancer i lysestagerne. 

I køkkenet på det sorte spisebord er bakkerne stylet med ene produkter i Clear, hvor græsserne i vasen igen binder stylingen smukt sammen med de nye Glossy lys i farven Essential Emerald. 

De små "øer" med stylinger på bakkerne er nemme at lave, og udtrykket kan ligeledes nemt ændres ved at style med andre produkter.  

Silver Antique bakke square

Silver Antique bakke medium

Meadow Swirl vase i Clear


Glossy lys I Essential Emerald

ELEGANCE & EKSKLUSIVITET


Savanna vasen er med sin geometriske og moderne form designet til at kunne være et central designobjekt i hjemmet hele året rundt - uanset blomstertrend. 


Ligesom mange af vores andre produkter, er Savanna vasen håndlavede, hvilket gør hver enkelt vase unik.


De smukke facetter i vasen reflekterer på smukkeste vis det naturlige dagslys i rummet, og tilfører vasen et meget eksklusivt og elegant udtryk. 


Vasen er et designobjekt, der kan stå alene eller styles med alle tre varianter af størrelser, som vasen er designet i. Vaserne kan styles i samme nuance i de størrelser man ønsker, eller nuancerne kan mixes på smukkeste vis. 


Foden på vasen bevirker, at vasen har et let look, trods den geometriske form, der giver den tyngde og fylde. 


Savanna vasen fås i tre forskellige størrelser; Lille, mellem og stor og i farverne Clear, Grey, Rose og Smoke.  

Savanna vase stor i Grey

Savanna vase mellem i Clear

Savanna vase stor i Rose 


Savanna vase lille i Grey

Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?


Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.