Instagram: @louiselacour 

Specktrum hos Louise la Cour


SJÆL, KANT & PERSONLIGHED 


I et hyggeligt villakvarter i det nordlige Aarhus bor Louise sammen med hendes mand og deres datter. Parret har siden 2019 gennemrenoveret deres smukke muremestervilla fra 1931, og det store arbejde er stadig i gang. 


Den smukke muremestervilla står med et smuk og klassisk ydre, og de indvendige rammer emmer af sjæl, respekt for husets oprindelse, en indretning med kant og masser af personlighed. 

Et mix af en moderne renovering i samspil med romantiske og klassiske detaljer, varme nuancer, stilfulde tilvalg samt personlige genstande, fortæller så fint parrets historie og afspejler deres personlighed og stil. 

  

Stuen i huset ligger i en tilbygning til hovedhuset op af spisestuen og har på øst-, syd- og vestsiden store vinduespartier med en masse små sprossede vinduer. Rummet fyldes derfor med ekstremt dagslys og kunne på en sommerdag give én fornemmelsen af at opholde sig i et orangeri. 


Langs det ene vindue har parret designet og bygget en smuk indbygget bænk med opbevaring under. Spottet er perfekt at style med smukke puder, en vase i vinduet samt en bakke med lys til en dejlig hyggestund. 


Hjørnet på bænken er her stylet med Daytona puder, Herringbone Square bakke samt Crystal Stone lysestager til fyrfadslysET MIX AF SMUKKE NUANCER OG KVALITETSBEVIFSTE MATERIALER 


Det smukke køkken i huset er på en mørk decembermåned, som en hule at træde ind i. En hule fyldt med varme, personlighed og følelsen af at være et rart sted. 


Køkkenet er indrettet med høje skabvægge, en sektion med lang bordplade med kogeplade samt en selvstændig sektion med vinkøleskab og kaffebar. 


I køkkenet er alle væggene malet i en smuk rosabrun jordfarve, der indrammer rummet og giver det varme. Hertil har parret valgt et smukt snedkerkøkken i en flot mørkbejset eg med hvid bordplade i corian og messinggreb.


Området ved kaffestationen er her stylet med bonbonniere   sammen med Meadow Pitcher no. 1 kande i Clear og Meadow Swirl vase i farven Plum.  


De fine bonbonniere er gode at anvende til opbevaring,  og i denne her styling er de yderst anvendelige til kaffe, sukkerknalder og eksempelvis te. 


Lad de fine produkter stå fremme som en dekorativ styling, selv når de ikke er i brug. 


 

 SKAB HYGGELIGE STUNDER MED DEKORATIVE STYLINGER


Vores luksuriøse bakker er yderst anvendelige til stylinger på eksempelvis spisebordet som her, hvor Herringbone Square bakken i farven Silver er stylet med Meadow Swirl vase i Clear, Storm lysestage i Clear, Shadow T-light i Clear samt Crystal Stone til fyrfadslys.  


Den eksklusive styling kan anvendes sammen som her på billederne samtidig med, at produkterne ligeledes er smukke at anvende enkeltvis andre steder i hjemmet. 


De nye smukke Crystal Stone lysestager er unikke lysestager lavet af krystalsten. Lysestagen er lavet af naturmateriale og er skåret i hånden. Dette giver hvert enkelt lysestage et unikt udseende, hvorfor former, farver, beskæring og størrelse er forskellige på alle. 


For at opnå et smukt lys fra lysestagen anbefaler vi, at du benytter vores svanemærket Specktrum fyrfadslys, som med sin klare kop sikrer et stilrent udtryk og flot lys. 

Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?

 

Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.