Instagram: @katrinedalland 

Specktrum hos Katrine Dalland

Varme toner i den smukke gamle muremestervilla 

 

En grå efterårsdag i november besøgte vi Katrine Dalland i hendes smukke hjem. En smuk gammel muremester villa danner smukke og æstetiske rammer for et hjem i varme toner og med unikke indretningsløsninger- og detaljer. 

 

Et yderst karakteristisk rum ved parret er deres lille badeværelse i stueetagen. Her har de formået at skabe et lille og indbydende gæstetoilet med masser af karakterisme, unikke detaljer og masser af personlighed. 

 

Rummet er malet med den fineste rosa kalkmaling, der i den grad fylder rummet med varme og sjæl. STUK, SPROSSEDE VINDUER OG HØJT TIL LOFTET

 

Med en lofthøjde på over 3,5 meter er såvel køkkenalrum, spisestue og dagligstuen ved Katrine og hendes kæreste indrettet med smuk og æstetisk stuk i lofterne, flotte hvide sprossede vinduer og fra lofterne hænger gulvlange, tykke og smukke velourgardiner. 


Væggene er malet i en smuk jordfarve i en grå-brunlig nuance, der sammen med de flotte og gamle trægulve og de smukke gardiner i samme nuance indrammer rummet og fylder det med varme, hygge og eksklusivitet. 


En indretning i bløde jordfarver og nuancer i tone-i-tone skaber en sammehæng i hjemmet, der samtidig fylder det med varme og hyggelige hjørner. 


I stuen i Katrines hjem står et smukt karakteristisk sofabord i betonlook. Bordet er et af Katrines egen DIY-værker, og er lavet og designet af hende selv og hendes kæreste. Sofabordets mere rå look komplimenterer den ellers mere bløde indretning med veloursofa og -gardiner.  

 

 


STORE VINDUESPARTIER MED BREDE OG LANGE VINDUESKARME


Villaens facade ud mod vejen indeholder hele tre store vinduespartier med store og smukke vindueskarme. 


På billederne her ses vindueskarmene stylet med vores smukke og dekorative Shadow T-light lysestager. Stagerne er stylet i forskelllige nuancer, hvilket viser hvor smukt man kan skabe en dekorativ styling og få en fin og enkel måde få lidt farve ind i indretningen. 


Shadow T-Lights er en kollektion bestående af lukseriøse og dekorative krystallysestager, som er tilgængelig i 8 unikke farver. Det brede specktrum af farve varianter sikrer et utal af unikke stylingsmuligheder.  Hver lysestage er håndlavede og giver dem dermed alle et unikt touch, da der kan forekomme variationer i nuance og størrelse. 


I vindueskarmen vises også den smukke Haper Bowl i farven Topaz. Her er den stylet med kogler i matchende nuancer. Men skal det store middagsselskab stå for døren er skålen også yderst anvendelig til store salater, frugter eller hvad hjertet ellers begær.  

Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?

 

Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.