En sommerfortælling

THE FEELING OF SUMMER 


Enkel, fin og nordisk styling af Specktrums produkter i den smukke danske sommernatur er ikke til at tage fejl af. 

Den mørkegrønne smukke hæk, den blå himmel, solskinsstråler og den høstklar halm på marken omfavner på smukkeste vis produkterne samtidig med, at der skabes en romantisk og skandinavisk stemning, der emmer af sommer. 

Dette var oplevelsen, vi havde, da vi stylede og fotograferede et udvalg af produkterne i naturens smukkeste rammer en smuk sommerdag i juli. 

SIMPELT, ENKELT OG UDTRYKSFULDT


Omfavn den danske sommer, når den er bedst og nyd de smukke omgivelser udendørs i naturen eller i haven med godt selskab, kolde drikkevarer, lækre kager og frisk frugt. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan dit selskab bliver perfekt og lige i din ånd.


Specktra skålene, som findes i 6 forskellige farver og 2 forskellige modeller er perfekte at anvende til frisk frugt, flotte sommersalater, snack og endda også til kager. 

Nuancerne på de modne sommerfrugter forstærker skålenes nuancespil, der derved virkelig står tydeligt frem. En stærk og farverig sommerfornemmelse, der vil skabe glæde under ethvert selskab.   


Det store bord er oplagt at dække med Meadow drikkeglas i et smukt og sommerligt mix af de forskellige farvevarianter, der virkelig kommer til sin ret i det smukke sommerlys og som på fineste vis kan styles med et bredt udvalg af de andre produkter. 


En farverig, udtryksfuld og enkelt styling, der med sin stærke æstetik kan få glæden frem i énhver. 

COSY AND CALM


Daytona puderne i smukt tyk højkvalitets velour falder i et med naturen og de lette og douche nuancer fra den danske lyseblå sommerhimmel og de smukke lysegrønne nuancer fra markerne. 


Mix og match puderne, som du ønsker og skab en hyggelig og rolig stemning med plads til afslapning. 


Puderne i de brune nuancer giver stylingen et varmt udtryk, mens de smukke blå nuancer skaber et mere koldt udtryk, og dermed komplementerer nuancerne hinanden på smukkeste vis.