Instagram: @christinaedelgaard_ 

Specktrum hos Christina Edelgaard

Skab unikke rammer med æstetisk interiør  


Vores håndblæste og håndlavede produkter er alle designet med det formål at skabe luksuriøse stylinger i dit hjem med plads til det personlige touch.    Nuanceskalaerne i kollektionerne lader det være op til den enkelte forbruger, om man ønsker at indrette med douche jordfarvede nuancer som Clear, Topaz og Grey, eller om man vil pifte indretningen op med de mere farverige nuancer som Plum, Amber og Blue.   
 


Harlequin cylinder karaffel i Smoke

Bloom Pearl Fully Curled lys

Crystal color crush i Dark


Herringbone bakke i Grey

SPECKTRUM // @christinaedelgaard_Christina Edelgaard er ansat ved Specktrum som fotograf.

Christinas rolle ved Specktrum er sammen med det øvrige team at skabe og sikre æstetisk og unik content, der præsenterer produkterne og kollektionerne på bedste vis.    

Christina bor sammen med hende mand og to børn i familiens nybyggede hus. Et hus de med stort engagement byggede for 2,5 år siden. 

Da nybyggede huse som udgangspunkt kan fremstå meget klinisk med rene linjer og hvide overflader, havde Christina og hendes mand nøje for øje at tegne et hus med en indretning, der skældte sig ud fra mængden og gjorde op med mange af de fordømme, der findes om nybyggeri.   Arkitektonisk har huset detaljer som loft til kip, hvilket også er en detalje, der går igen i husets værelser. Loftshøjden er dermed udnyttet til fulde og giver rummene en helt anden følelse end ellers. En anden detalje, der går igen i huset er, at samtlige vinduer er gulv-til-loft i alle husets rum, hvorved hjemmet fyldes med masser af dagslys hele dagen. Hertil har de prioriteret en stor entré med store glaspartier, der giver dem et ekstra opholdsrum, der i sommerhalvåret kan føles som et orangeri med udgang til havens store træterrasse.  


Et hjem med blanace i indretningen

Elementer, der er gennemgående i Christinas hjem, er indretningen med materialer som egetræ, der er at finde i flere af hjemmets rum i form af akustikpaneler, der er opsat på væggene for et blødt og varmt touch i indretningen. I kontrast til de varme egetræspaneler har parret selv tegnet og designet to New Yorker døre, der giver hjemmet kant. Køkkenet i hjemmets hjerterum er en blanding af det sikre hvide køkken, hvor en stor skabsvæg i sort egetræsfinér på smukkeste vis matcher den smukke New Yorker dør ind til alrummet, og derved  smukt binder rummet sammen. 

 


Twisted drikkeglas i Topaz

Twisted drikkeglas i Clear 

Herringbone bakke i Grey


Herringbone medium bakke i Grey

Meadow vase i Grey

Meadow drikkeglas i Grey

Simplicity drikkeglas i Topaz


Harlequin lille bakke - Grey

TONE-I-TONE MED MATCHENDE NUANCERMit yndlingsrum i vores hjem er vores køkkenalrum og stue, der til sammen udgør et stort sammenhængende rum. Vi valgte helt bevidst at tegne vores hus med denne løsning, da vi gerne vil kunne se og høre vores børn og være sammen med dem, når de er i stuen og vi er i køkkenet. Derudover får min kærlighed til de douche jordnuancer lov til at udfolde sig i dette rum, da vi har valgt at male to adskilte vægge i samme varme mokkafarve, der matcher vores sofa i bredriflet fløjl, og dermed virkelig binder rummet fint sammen. Andet nips som sofabord, vaser og spejle i rummet er holdt i samme nuancer og giver en dejlig ro og balance. Derudover synes jeg også, at den brune tone komplementerer vores sorte skabsvæg i køkkenet samt de sorte New Yorker døre smukt og er med til at bløde hele rummet op,fortæller Christina om indretningen i deres hjem.


Det er ingen hemmelighed, at Christina har en forkærlighed til jordfarver og også bruneret messing, der går igen flere steder i hjemmet. I denne kontekst passer vores produkter i Topaz og Grey smukt ind i hjemmets øvrige styling og indretning, og de giver derfor en smuk varme samt stilren indretning til hjemmet.


I hjemmet finder man eksempelvis stylinger med vores smukke Silver Antique bakker dekoreret med enten en vase, lysestager eller glas med fyrfadslys i. Sådanne stylinger er yderst stilfylde og nemme at omdekorere alt efter, hvilket udtryk man ønsker i sin indretning.Antique bakke 

Harlequin karaffel i Topaz

Harleqiun drikkeglas i Topaz


Svanemærket fyrfadslys

Daytona pude Grey Brown

Daytona pude Silver Brown

Square bakke i Silver Antique


Silo vase Large i Light Grey


SPELJE SOM ET ÆSTETISK & FUNKTIONELT ELEMENT I INDRETNINGEN 


Gennem de seneste år er der vokset en tendens omkring at anvende spejle som et ikonisk designelement i den moderne indretning.


Ved at indrette rum med spejle som en del af indretningen skabes der dybde og fine detaljer i rummet. 

Denne måde at indrette og style ens hjem på går igen hjemme ved Christina, hvor de smukke Shade Mirror i både Black/Brown Antique og Grey/Blue Antique er at finde i en smuk styling i køkkenalrummet og i soveværelset. Da netop disse spejle har en smukt effekt med det antikke look, er spejlene yderst dekorative og nærmest et kunstværk i sig selv. Sådan er de i hvert fald stylet i hjemmet her. 


I soveværelset er der indrettet med Shade Mirror i Grey/Blue Antique, der matcher de grå toner på væggen, de lange gardiner samt sengetæppet og puderne. Valget med at indrettet med tone-i-tone nuancer er et helt bevidst valg fra Christinas side: "Indretningen med tone-i-tone nuancer er et helt bevidst valg for mig, da det skaber en ro og balance i rummene for mig. Er der for mange forskellige nuancer i spil i samme rum, har det nemt en forstyrrende effekt på mig. Og da særligt soveværelset skal appellere til en god nats søvn med ro og balance, er det her ekstra vigtigt for mig, at der ikke er for mange forstyrrende elementer, og at tonerne holdes i samme nuance."


Entréen prydes af det smukke Simplicity Mirror Large i Bronze, der med sine flotte facetter giver rummet kant, samtidig med at det er funktionelt. 
EKSTRAVAGANT OG STILFULD BORDOPDÆKNING


At invitere gæster, være vært og åbne sit hjem for andre er en fornøjelse. Med en æstetisk og stilren opdækning skaber du nemt en unik oplevelse for dine gæster, der med det samme vil føle sig forkælet. Skab din egen personlige bordopdækning med et bredt udvalg af produkter fra vores kollektioner. 


De smukke nuancer er oplagte at mixe og dekorere til festlige lejligheder. Her er et smukt og æstetisk eksempel med et mix af de gyldne toner i kombination med farverne Grey, Clear og Dark. De gyldne nuancer i samspil med de kolde toner komplementerer hinanden godt og giver bordopdækningen kant og karakterisme. 


Denne bordopdækning er stylet med Meadow vasen med swirl i farven Amber, Meadow cocktailglas i farven Grey og Amber, Thisted drikkeglas i farven Golden og Meadow drikkeglas i farven grey. Dæk bordet med vaser, kander, lysestager og lys samt smukke buketter i matchende farver og skab dermed en smuk personlig æstetisk borddækning, der vil være en fryd for ethvert øje.


Det store udvalg af varianter ved Specktrum giver enhver mulighed for at tilpasse og customized stylingen, således at valgene matcher ens personlighed og stil.  


  Meadow cocktailglas i Amber

Meadow drikkeglas i Grey

Meadow swirl vase i Amber


Meadow Pitcher No.1 I Grey

Crystal Color Crush lysestage i Dark

Specktra Bowl no. 2 i Blue

Crystal Color Crush single i Dark


Twisted drikkeglas i Amber

Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?


Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.