Instagram: @fiebentsen 

Specktrum hos Fie Bentsen

SPECKTRUM // @fiebentsen
I en lille by i Østjylland syd for Aarhus bor Fie sammen med hendes kæreste og deres to børn i familiens nybyggede funkishus. Familien har boet i deres nye hjem i et halvt år og er godt i mål med indretningen. 

En kompromisløs tilgang til materialevalg, kvalitet og design danner rammerne for huset og indretningen, hvor der stadig er plads til livet som børnefamilie trods en forkærlighed til dansk interiørdesign af høj kvalitet.
  
Gennemgående i husets rum ligger et smukt sildebensparket i egetræ, der sammen med rå murstensvægge, lange lyse velourgardiner, et mørkt køkken, biopejs og personlige detaljer giver hjemmet varme og harmoni. 

Luksuriøse materialer og farver sammen med et mix af godt håndværk, stilrene og moderne detaljer samt et personligt touch, sikrer at huset skiller sig ud fra mængden.

En skøn forårsdag havde vi fornøjelsen af at style et udvalg af vores kollektioner i disse smukke rammer. Udforsk resultatet nedenfor og bliv inspireret af dekorative og luksuriøse stylinger til dit eget hjem. 


Tone-i-tone 

Douche og starte nuancer går i ét mellem hjemmets lyse velourgardiner mod de flotte rå murstensvægge i køkkenalrummet.   

Den ene del af den længe køkkenø kan med fordel anvendes til at lave en dekorativ interiør styling med et fint setup af produkter i samme nuance. Det lette "tone-i-tone" look, giver indretningen en smuk og let helhed, og er med til at binde rummet og valgte af materialer og nuancer endnu mere sammen. 


Twisted Drikkeglas

Twisted Cylinder Kande

Crystal Color Crush - Twin 


Curly Stagelys - Blossom Blush

Storm T-light Lysestage

Meadow Kande no. 2

Silver Antique Bakke 


Shadow T-light Lysestage


DEKORATIV STYLING AF INTERIØR


Som en del af skabsvæggen i det smukke køkkenalrum, finder man en lille niche med plads til funktionelle elementer eller en dekorativ styling. 

Her ses en styling med fokus på tabelware med smukke drikkeglas, cocktailglas, kander og vaser. Et mix af skønne nuancer, giver her køkkenet et varmt touch, der komplementerer de mørke køkkenfronte flot, og som er med til at åbne køkkenet op. 

Nyd en aften med servering af cocktails og snack fra dette smukke spot. 


De smukke nuancer som amber og blossom emmer af forårsfornemmelser og skaber en helt naturlig glæde og blød kontrast i det mørke køkken. 


Alle kollektionerne er designet med fokus på at være dekorative selv, når de ikke er i brug. Indret derfor dit hjem med produkterne og lad eksempelvis kander og vaser stå fremme på en hylde eller i et vitrineskab.


Det gennemgående nuancevalg blandt kollektionerne gør det ligeledes muligt at mixe og matche dem på kryds og tværs. Her sætter kun fantasien grænser. Twisted Drikkeglas

Twisted Rund Kunde

Storm Opsatsfad


Meadow Cocktail Glas


Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?

Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i. Formålet er at skabe smukt content til brug i vores markedsføring. Har du hjemmet og omgivelserne til en smuk styling, som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.