Silver Antique Bakken

Moderne Luksus 
Et touch af elegance!

Silver Antique bakken er designet i et tidsløst, stemningsfuldt og smukt design, der med de antikke detaljer i spejlet i bakken emmer af kvalitet og ekstravagance. De smukke bakker åbner op for forskellige stylingsmuligheder i hjemmet, hvor bakkerne kan stå alene eller styles sammen.  


Den smukke duo-styling på billederne skaber sammen med Glossy lysene, nuancerne på køkkenet og vitrineskabet et smukt tone-i-tone look. En smuk og afbalanceret indretning, der giver ro, enkelhed og lethed til rummet. 


Silver Antique bakkerne er designet i tre størrelser; Medium, kvadratisk og large, hvor sammensætningen med bakken i kvadratisk og medium matcher hinanden perfekt på målene. Det brede specktrum af størrelser sikrer et bredt udvalg i mulighederne for at arbejde med smukke stylinger af bakkerne i dit hjem.


Bakkerne er yderst anvendelige som dekorative interiorobjektiver i indretningen og kan derfor stå fremme i hjemmet, som de ekstra fine ekstravagante detaljer, der fungerer som prikken over i'et.

Silver Antique bakke i sqaure

Silver Antique bakke i large

Silver Antique bakke i medium


Meadow Swirl i Clear

Savanna large i Clear

Storm stacked i clear

Silo vase i Light grey


Crystal Color Crush i clear

DEKORATIV STYLING AF INTERIØR


De smukke Silver Antique bakker kan bruges i den dekorative styling i alle hjemmets rum, hvad enten det er på køkkenøen med lysestager og stearinlys,  eller på spisebordet med en smuk vase samt andre elementer, du ofte har brug for i dit køkken.


Hos Specktrum holder vi meget af den tankegang, om at man anvender produkterne selv når de ikke er i brug. Som på billederne nedenfor, hvor bakkerne er stylet en opsats, glas, lysestager og kander.


Hvorfor egentlig stille de smukke produkter væk i et køkkenskab, når de ikke lige er i brug? Vi arbejder med den filosofi, at smukt design skal have lov til at leve og shine alt det, der kan, og derfor styler vi ofte hjem med det i mente, at produkterne gerne må stå fremme som smukke designobjekter. 


Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vi tror på håndlavede unikke produkter til unikke hjem. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nøderi for hvert eneste skridt i processen. Hjemmet er det sted, hvor livet leves og det skal kunne ses, mærkes og føles. 


Twisted Drikkeglas

Twisted Rund Kunde

Storm Opsatsfad


Meadow Cocktail Glas


Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?

Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i. Formålet er at skabe smukt content til brug i vores markedsføring. Har du hjemmet og omgivelserne til en smuk styling, som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.