Instagram: @kant_living

Nordisk, enkelt og udtryksfuldt


I nordiske og stilrene rammer hjemme ved Maibritt, der står bag KANT Living, blendede Specktrums produkter smukt ind i indretningen, da vi i sidste uge besøgte hende og stylede hendes hjem. De lyse omgivelser i hjemmet står i smuk kontrast til det mørke gamle plankegulv i villaen, der sammen med det nye og moderne sandfarvede køkken giver hjemmet en afblanceret ro og åbenhed.  

De smukke nye sideborde fra vores Phantom marmorkollektion er her stylet som sofaborde, hvor man fint kan se, hvordan to enkelte borde kan skabe sammenhæng i stuen. Marmorbordene er i nuancen Cave, der er karakteristisk ved den grå nuance med et mønster af lysere gnister mm. Det særprægede og unikke ved marmoret er, at ikke to designs i kollektionen er ens, da marmor som naturmateriale er forskelligt og varierer i mønster og nuancer. Netop dette gør designet yderst unikt og eksklusivt. Stuen er ligeledes indrettet med det nye Adalyn gulvtæppe i farven Sand, og som det tydeligt ses på billedet, er tæppet blødt og lysner rummet flot op.Stuen er stylet med et udvalg af de smukke Wilma boucle puder i farverne Sand og Grey.  Betrækket på puderne er i det smukke boucle, der er en ruflet overflade med tekstur og fine detaljer, og pudefyldet er dansk-produceret og Øko-Tex certificeret. Wilma-kollektionen rummer puder i tre størrelser og i fire farver: Sand, Ivory, Grey & Dark Grey. Smukke og enkle puder, der alle er nemme at indrette med i hjemmet. 

I vindueskarmen i stuen skabte vi et smukt stilleben med Selene vasen i Champagnefarven sammen med Harlequin-bakken og Scent duftlyset. På marmorbordet og på pedestalen kom Meadow swirl vasen til sin ret i den nye fine store størrelse. Lige så smuk som denne størrelse er på et sofa-eller sidebord kan den med sin volume også fungere som gulvvase. 


Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?

 

Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.