Instagram: @villajm5

Natural elements


Arkitekttegnet villa med gennemførte materialevalg 


I deres smukke arkitekttegnet hus bor Julie & Mathias med deres børn. Huset er indrettet med gennemførte naturlige materialer, som skaber en smuk sammenhæng med vores mundblæste glas designs. 


Det smukke hjem er dekoreret med en æstetisk og enkel styling. I køkkenalrummet omgivet af det smukke snedkerkøkken, er Evelyn vasen stylet i den smukke klare og blå farve tilsat en smukt og voluminøs buket i sarte nuancer. 


På det smukke store spisebord er dækket et smukt morgenbord med de smukke og elegante Specktra bowls i forskellige størrelser og farver, kombineret med Evelyn vasen i blå og Twisted drikkeglas og Simplicity kande i klar. Et bud på en enkel og stilren borddækning, som kan tilpasses efter ens personlige stil og anledning. 

 

Parrets soveværelse er indrettet med en smukke bagvæg i egetræsplanker, der med dens fritstående effekt virker som en stor sengegavl på samme tid. De luksuriøs Wilma bouclépuder i sengen er en blød tilføjelse til soveværelsets unikke stemning. Den naturlige farveskala på puderne sikrer en klassisk, men samtidig moderne tilføjelse i indretningen, der er nem at tilpasse til hjemmets øvrige interiørelementer. 

 

De ekstravagante og udtryksfulde Shade Coffee Tables i Silver Antique i large og small skaber dybde med deres unikke spejleffekter, og skaber et legende udtryk. 

Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?

 

Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.