Æstetisk og unik tilføjelse

Anret bordet med smukke opsatsfade og skab dermed en personlig og luksuriøs anretning på middagsbordet.  Opsatsfadene er æstetisk smukke og er oplagte at anvende til servering af mad og søde sager. Hvert opsatsfad er designet til at være en unik tilføjelse som kan anvendes til servering, som såvel et eksklusivt dekor element i indretningen. Lad opsatsfadene stå fremme på dit køkkenbord og brug dem eventuelt til opbevaring af frugt eller andet. Mulighederne er mange. 

Hvert opsatsfad er karakteriseret af luksuriøs, massivt krystal glas.

SPETAKULÆR STYLING MED SMUKKE, FARVERIGE OG DYBE NUANCER

Skab et bord og en styling ud over det traditionelle med glas, skåle, lysestager og kander i smukke farverige dybe nuancer.

De smukke nuancer som farven Green og Blue er her fremhævet i en smuk bordopdækning til en festlig lejlighed, hvor er der skruet op for farverne.


De smukke cocktailglas er her mixet i farverne Blue og Green, der sammen komplementerer hinanden smuk og skaber en udtryksfuld og karakteristisk bordopdækning. Det samme gør sig gældende ved de smukke skåle, Specktra Bowls no. 1, der her på bordet er stylet i de to forskellige nuancer, som igen komplementerer hinanden godt inden for farveskalaen. 


Sæt prikken over i'et ved at anvende de smukke Specktra Bowl no. 1 i størrelsen small til enten serviceringsskål eller som portionsskål til eksempelvis en lækker dessert. Anvendelsen af de små skåle til både serveringsskåle og portionsskåle giver opdækningen af bordet en flot ensartethed, der binder opdækningen sammen og giver et smuk æstetisk enhed. 

The Collection

Shadow Cake Stand
649 DKK

Thunder Cake Stand
749 DKK

Storm Stacked Cake Stand
1.299 DKK

Storm Cake Stand
749 DKK