Instagram: @stinejustesen

Et strejf af marmor

 

Når marmor danner rammerne for smukke stilleben

 

I en flot ældre villa i det østjyske bor Stine sammen med hendes mand og parrets børn. Parret er flyttet ind i en stor og smuk gammel villa, som de med deres personlige stil og sans for æstetik har renoveret og indrettet med masser af udtryksfulde detaljer og personlighed. 

 

Da vi besøgte Stine i hendes smukke hjem var det med en stor begejstring for at style og fotografere nogle af vores seneste nyheder, nemlig de smukke Phantom marmorbakker i runde og rektangulær

Phantom bakkerne er designet til at være et eksklusiv og tidsløst designobjekt, men samtidig moderne dekorativ tilføjelse til indretning i ens hjem.  Hvert marmordesign er dannet over millioner af år af naturen, hvilket gør hvert design helt unik i farve og mønster. Dette giver bakkerne et yderst eksklusivt look med mulighed for at skabe mange smukke stilleben i hjemmet. 

 

Bakkerne er stylet med blandt andet vores klassiske Meadow swirl vase i den store størrelse i farven Grey. Hertil er tilsat lysestager som Crystal Color Crush stagerne og Storm og Sky stagerne. 

 

Parrets stilrenen soveværelse blev stylet med friske blomster i vores cylinder kande Pitcher No 3, der smukt matcher det enkle look på Wilma boucle puderne i den smukke farve Grey.

 

Udvalget af de smukke Phantom marmorbakker kan I se mere af her på webshoppen lige her. 

Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?

 

Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.