Den gode søvn 

Hvorfor er søvn så vigtig for vores velbefindende og udvikling? 


Kilde: Sengetid.dk og Sundhed.dkSøvn er ikke bare søvn, men derimod en yderst essentiel faktor i vores liv, der har en stor betydning for vores mentale og fysiske helbred.


For vores forskellige aldersgrupper findes der anbefalinger til, hvor mange timers søvn man skal have. Gennemsnitlig anbefales man ca. 8 timers nattesøvn, hvor timerne fra kl. 22-02 anses fo at være de vigtigste, og hvor mange ofte oplever, at den dybe søvn finder sted. 


En god nattesøvn er vigtig for os, da denne har effekt på mange parametre på og i vores krop. Blandt andet vores hjerne med fokus på koncentration og produktion, fungerer bedst efter en nat, hvor hjernen har fået masser af hvile. Her restituerer hjernen og lader op til en ny dag. Dette sikrer, at man bedre kan koncentrerer sig, være løsningsorienteret og håndtere konflikter.


Såfremt man ikke får en god nattesøvn kan dette ligeledes føre til vægtforøgelse, manglende overskud i hverdagen, og med andre ord, forbedrer god søvn dine fysiske egenskaber og mindsker risikoen for stress. 


Wrap you self in sustainable bedding


Flere aspekter spiller ind og er medvirkende til at påvirke den gode nattesøvn. Først og fremmest er det essentielt, at soveværelset for én er et behagligt rum, der appellerer til ro, fordybelse, balance og velvære. Soveværelset er et rum, man sover i og man skal derudover ikke opholder sig særlig meget i rummet. Aspekter som en kølig temperatur og et ryddeligt soveværelse er ligeledes vigtigt for ikke at nævne en god seng.


Understøttende hertil er indretning i rolige og douche nuancer, der emmer af ro og velbefindende. 


Jævnfør ovenstående essentielle aspekter for at opnå en god nattesøvn kan det for en velbefindende og behagelig følelse ligeledes være vigtigt for mange, at de sover i tekstiler, der er bløde, i god og ordentlig kvalitet samt i et design og nuancevalg, der emmer af ro og balance.

Netop derfor var det yderste vigtigt for os, at designet af vores eksklusive sengetøjskollektion blev i GOTS certificeret bomuld. 


GOTS certificeringen (Global Organic Textile Standard) sikrer, at sengetøjskollektionen er lavet af bomuld med økologiske fibre i tekstilet, og er, for jer som kunder og for os, en troværdig garanti for en miljømæssig og social ansvarlig produktion. 
You have the power 


GOTS-certificeret produkter giver netop dig som forbruger muligheden for at gøre en verden til forskel, når du handler og shopper til dig selv, din familie og dit hjem. 


Ved i dette tilfælde at klikke sengetøj hjem fra vores sengetøjskollektion, er du dermed med til at støtte hele produktionen af kollektionen, der er både økologisk, produceret under sociale ansvarlige forhold og tilmed er fri for skadelig kemi


Rent juridisk er din sikkerhed for, at produkterne er GOTS-certificeret, at de er markeret med et unikt licensnummer fra GOTS. Produkterne skal bære dette licensnummer for at kunne kaldes GOTS-certificeret. 


Du kan udforske hele vores lækre sengetøjskollektion lige her.Du ønskes en dejlig nattesøvn.