Specktrum designprofil

Produkter, der gør indtryk og sætter aftryk


Med passion for moderne, karakteristisk design, traditionelt håndværk og unikke detaljer, designer og skaber vi ved Specktrum moderne og luksuriøst boliginteriør, designet til alle livets øjeblikke. 


Alle vores produkter og designs tegnes af vores dygtig designer, hvor en håndskitse altid er første step igennem en spændende og kreativ proces. Håndskitserne fører forskellige designs med sig, der i processen herefter afstemmes og præciseres yderligere for at ramme netop det udtryk, som ønskes i produktet.


Specktrums designsunivers er karakteriseret af en passion for mundblæst og håndlavede designs i samspil med enestående håndværk. Håndværk gennem generationer, der forener rige og traditionelle håndværksteknikker med moderne og skandinavisk design.


Vi har tætte, langvarige samarbejder med kompetente ildsjæle, hvilket sikrer os en unik ekspertise i produktionen af vores produkter.   


De traditionelle håndværkteknikker beriger os med produkter, hvor ikke to er ens, men derimod fremstår unikke og med særpræg.
Designprocessen


Designprocessen i udviklingen af vores produkter og kollektioner kommer til os af inspiration fra den verden, der omfavner os. 


"Som designer er jeg særligt inspireret af farver og former fra kunsten og naturens verden, og hvordan det kan give en unik karakter i de designs, vi omgiver os med hver dag. Det autentiske håndværk bag vores designs fascinerer mig dybt; Hvordan glaspusterne mundblæser vores vaser, og hvordan lysestagerne er håndslebne. At arbejde med materialer, der kommer fra ansvarlige kilder, gør mig glad." - udtaler Rikke de Fønss, designer ved Specktrum.


Vi arbejder med en tilgang til tingene om at gøre os umage og altid bestræbe os på at levere det bedste og gerne mere til. Vi går ikke på kompromis med design og kvalitet, og derfor oplever vi også at have en tæt dialog med vores samarbejdspartner, således at de kan ramme plet i udarbejdelsen af deres vareprøver. 


Vi elsker at udforske materialer og måden at komme frem til vores designs på, og med dette for øje er vi derfor hele tiden opmærksomme på udviklingen inden for tendenser, materialer mm. i omverdenen omkring os. 


Nye materialer i samspil med en konstant udvikling


I takt med at gøre os umage i vores arbejde og hele tiden udvikle os og brandet Specktrum, er vi stolte af at kunne præsentere vores seneste to nye kollektioner.


Det sidste 1,5 år har vi ved Specktrum bevæget os ind designet med nye materialer, hvilket har resulteret i to fantastiske kollektioner; Vores nye eksklusive GOTS-certificerede sengetøjskollektion og vores nye keramikkollektion med vaserne Flora og Luna


GOTS-certificeringen er vi yderst stolte af, da vi med denne sikrer en bæredygtig og socialansvarlig produktion. I kan læse mere om vores certificeringer her. 


Den smukke nye keramikkollektion er starten på nye designs i vores univers, der står i en smuk kontrast til alle vores vaser og lysestager i glas og krystal. Kollektionen er inspireret af linjer og strukturelle, rå sand-inspireret overflader som er en smuk tilføjelse til indretningen i dit hjem. 


Udforsk hele vores kollektion her