GOTS-certificering og respektfulde forhold 

Vores passion for at skabe og designe moderne og karakteristisk interiør udført af traditionelt håndværk med unikke detaljer bevirker, at vi ved Specktrum hele tiden bestræber os på at gøre os umage og levere moderne og luksuriøst boliginteriør, designet til alle livets øjeblikke.


I samspil med vores passionen for unikt og eksklusivt design, er det ydermere yderst værdifuldt for os, at vores produkter med garanti produceres under ordentlige og miljømæssige forhold. Derfor er vi utrolig stolte over vores bæredygtige certificeringer.


Vi er stolte og ydmyg over vores GOTS-certificering, som vores ny lancerede, eksklusive sengetøjskollektion Piper og Petra bærer. GOTS-certificeringen er både vores egen, men også jer kunders garanti for, at vi efterlever og overholder det, vi siger vi gør, og den måde vi siger vi arbejder på . 


GOTS (Global Organic Textile Standard) er en international anerkendt standard for økologiske fibre i tekstilet, og denne certificering giver os og jer kunder en troværdig garanti for en miljømæssig og social ansvarlig produktion. Her sikres det, at alle krav indenfor både miljømæssige og sociale kriterier efterleves og er gældende for alle led i vores forsyningskæde, da hvert led er certificeret og 100% sporbart – helt fra det økologiske plantet frø til det færdige produkt.I vil derfor opleve, at vores sengetøjskollektion er både økologisk, produceret under sociale ansvarlige forhold og tilmed er fri for skadelig kemi, hvilket licensnummeret på produktet beviser.  

  

Ydermere arbejder vi tæt sammen med vores samarbejdspartnere, der for os ikke blot er vores leverandører, men derimod nøje udvalgte ildsjæle, med hvilke vi deler vores passion for høj kvalitet og unikt design. Vi er tiltaler for langvarige og loyale samarbejder, hvilket efter vores mening kun er til alle partners fordele, da man lærer hinanden at kende og dermed kender de krav, der stilles til produktionen og leveringen af vores produkter.


Vores samarbejdspartner på tekstilområdet har den førende SA8000-standard og -certificeringsprogram, der danner rammerne for alle organisationer til at drive en fair og anstændig forretning inden for social ansvarlighed. Dette sikrer en arbejdskultur under ordentlige forhold med respekt for medarbejderne, deres arbejdsforhold, arbejdstider, aflønninger mm. 


Tjek at et brand er GOTS-certificeret

For dig som forbruger er GOTS-logoet og licensnummeret din garanti for, at en virksomhed og et brand er GOTS-certificeret. Disse vil være at finde på produktets hang tag eller vaskeinstruktion. 

Ligeledes kan du slå bandets navn eller licensnummer op i databasen på GOTS' hjemmeside lige her

https://global-standard.org/find-suppliers-shops-and-inputs 


Du kan udforske hele vores lækre sengetøjskollektion lige her.