Instagram: @darlinghuset 

Specktrum hos Darlinghuset


Æstetik og eksklusivitet danner rammerne for flot gennem- renovering af smuk villa 


Ved Specktrum er passionen at designe kollektioner, der med deres eksklusive og luksuriøse udtryk er nemme at style og dekorere med i alle husets hjem. 

Nuancerne i kollektionerne læner sig op ad hinanden, detaljer går igen og derved skabes en kontinuitet, der sikrer et bredt specktra af mange stylingsmuligheder og dekorationskombinationer. SPECKTRUM // @darlinghusetMalene bor sammen med hendes kæreste i det smukke Darlinghus. Huset har parret gennemrenoveret sammen og har formået at skabe et lækkert hus i hjertet af en smuk østjysk by. 


Huset har de omdannet et en smuk hvid perle med flot sort trappe op til hovedindgangen og smukke sprossede vinduer, der fylder rummene med masser af dagslys.


Indenfor bliver man mødt af flotte, lyse og imødekommende rammer, hvor materialer som sten, marmor og træ er gennemgående i huset. I husets tre etager er det tydeligt, at der i hvert enkelt rum er tænkt nøje over detaljerne og materialevalgene, der netop giver huset en ro og balance i indretningen. 


Gennemgående er lyse og lette nuancer, der giver møbler og designobjektiver lov til at stå frem i deres enkelhed og komme til sin ret. 


Nedenfor kan I nyde stemningsbilleder fra Malenes hjem, der er stylet med et udvalg af Specktrums produkter. 


DECORATIVE STYLING WITH LOTS OF SPARKLING LIGHT 


Vores krystallysestage kollektion Sky, Storm & Shadow T-light er kollektioner bestående af lukseriøse og dekorative symmetriske og asymmetriske krystallysestager. Det brede specktrum af farvevarianter sikrer et utal af unikke stylingsmuligheder. 

Hver lysestage er håndlavede og derfor kan der forekommer variationer i farve fra lysestage til lysestage. 


Sky, Storm & Shadow T-light lysestagerne kan med stor fordel anvendes i sammen dekorative styling, da nuancerne i kollektionerne går igen og dermed binder dem smukt sammen. 


Styl sofabordet, køkkenøen eller en bakke på spisebordet med de smykke lysestager og opnå en ekstravagant og luksuriøs styling i dit hjem. 


De smukke lysestager er tidsløse og stilrene, og de vil derfor være prikken over i'et i stylingen i dit hjem.  

Styl lysestagerne enkeltvis, i par eller lav en voluminøs opsætning med 8-10 lysestager med ensfarvet stager eller mix farverne for at skabe mere dynamik i din styling. TONES OF BEIGE, BROW, GREEN AND BLUE AND PURE SOFTNESS Med det elegante og klassiske - og samtidig moderne - udseende, er Daytona puden et dekorativ designelement. 

De smukke luksuriøse puder i blødt velour er nemme at anvende i indretningen af dit hjem, og kan styles I både soveværelset som smukke sengepuder eller i sofaen.  


Pude-serien er lavet af tyk mønstret, højkvalitets velour. Tilføj, mix og kombiner Daytona puderne for det perfekte kombination og udtryk.  Alle puder leveres med Dansk Øko-Tex certificeret pudefyld.  


Udvalget af vores puder kan studeres nærmere her


Højkvalitetsvelouren i puderne bevirker, at de alt efter det naturlige dagslys kan changere i nuancerne, hvilket understøtter deres smukke og exceptionelle look.  Skal Specktrums produkter styles og fotograferes i dit hjem?


Vi søger løbende smukke, spændende danske hjem, som vi må besøge, style og fotografere i.  Har du hjemmet og omgivelserne som du synes vi skal besøge, er du velkommen til at sende os en mail til kontakt@specktrum.dk.