Luksuriøs og elegant borddækning

Festlighedernes tid står for døren og hvad er mere tilfredsstillende end at præsentere ens gæster for et smukt og æstetisk bord at samles rundt om. Med vores brede spektra af smukke designobjekter i form af drikkeglas, skåle, lysestager, kander og vaser er det muligt at dække et smukt bord i netop de nuancer og toner, der passer med netop din personlige stil. Nedenfor har vi lavet bud på forskellige bordopdækninger med fokus på et nordisk look i varme toner og en opdækning i dybe smukke nuancer, der kan være et frisk pust til den mere traditionelle og nordiske styling.  


Lad de varme toner fylde dit hjem med en Nordisk og æstetisk borddækning


Kombiner de varme nuancer fra vores kollektioner med farverne som Topaz, Grey og Clear i en opdækning stylet med en smuk tørret evighedsbuket og sandfarvet hørtekstiler. Denne tone-i-tone opdækning lader de enkelte produkter stå smukt frem i en varm og rolig styling med et stærkt æstetisk udtryk.


Meadow cocktailglasene er smukke at style sammen med drikkeglas i samme nuance og herved understøtte den flotte varme farve. Man kan også lege med kombinationerne og derved mixe Topaz cocktailglas med drikkeglas i farven Clear. Det samme gælder cocktailglassene i Grey, der smukt kan kombineres med drikkeglas i samme nuance eller en anden nuance som Clear eller Topaz. 


Som et let touch til bordopdækningen er bordet stylet med vores Silo Vase og Flow vaser i Clear. Vaserne er herved et dekorativt designelement på bordet uden, at vaserne med deres smukke detaljer og volume tager fokus fra de andre designobjekter på bordet. 


De smukke crystal stone lysestager bryder bordet med deres eksklusive og unikke design, og de tilfører et tvist til borddækningen.

SPETAKULÆR STYLING MED SMUKKE, FARVERIGE OG DYBE NUANCER

Skab et bord og en styling ud over det traditionelle med glas, skåle, lysestager og kander i smukke farverige dybe nuancer.

De smukke nuancer som farven Green og Blue er her fremhævet i en smuk bordopdækning til en festlig lejlighed, hvor er der skruet op for farverne.


De smukke cocktailglas er her mixet i farverne Blue og Green, der sammen komplementerer hinanden smuk og skaber en udtryksfuld og karakteristisk bordopdækning. Det samme gør sig gældende ved de smukke skåle, Specktra Bowls no. 1, der her på bordet er stylet i de to forskellige nuancer, som igen komplementerer hinanden godt inden for farveskalaen. 


Sæt prikken over i'et ved at anvende de smukke Specktra Bowl no. 1 i størrelsen small til enten serviceringsskål eller som portionsskål til eksempelvis en lækker dessert. Anvendelsen af de små skåle til både serveringsskåle og portionsskåle giver opdækningen af bordet en flot ensartethed, der binder opdækningen sammen og giver et smuk æstetisk enhed. 

NORDISK ELLER FARVERIGT

Om man er til en bordopdækning i den nordiske design stil eller hellere ønsker en farverig styling, kan man ved os blandt vores kollektioner finde noget for enhver smag. Flere af vores designs er designet i forskellige farver, hvilket giver alle muligheden for at vælge interiørdesign, der matcher ens personlige stil og fortrukne valg af nuancer. Og én ting er sikkert: Om du er mere til den ene eller anden af ovenstående bordopdækninger, vil du altid ende med en styling udover det sædvanlige med et stærkt æstetisk og eksklusivt udtryk.